Soseaua Nordului 1, Bucuresti, Romania Luni-Duminica: 12:00 - 00:00 0728 618 413

MENIU

Meniu restaurant Bucuresti – IT Cucina

Meniu restaurant Bucuresti – IT Cucina iti pune la dispozitie o “paleta culinara” elaborata, cu specific Italian, dar in care poti regasi si preparate ale bucatariei  internationale.

Bucataria italiana este una dintre cele mai renumite la nivel mondial si se caracterizeaza printr-o mare varietate a produselor utilizate, cat si prin diversitatea regionala. Este plină de savoare și arome minunate! Pastele si diferitele tipuri de risotto sunt astazi consumate in intreaga lume, iar prea putini sunt cei care pot rezista unei felii de pizza aburindă. De asemenea, deserturile atent pregatite de bucatarii nostri, vor indeplini toate dorintele iubitorilor de dulce. Combinand diverse arome si culori in aceeasi farfurie, pentru a oferi savoare unica preparatelor noastre.

Preparate celebre IT Cucina

Aducem ca exemple cateva din preparatele care ne-au consacrat in materie culinara -Catalana di ARAGOSTA di Alghero, All´ AMALFITANA de Caracatita, Linguine con I Ricci di mare, dar si selectia unica de peste, paste, sushi si steak-uri de inalta calitate. Totodata, o vizita la It Cucina iti reaseaza reperele in materie de “cea mai buna pizza”.

Lasa-te purtat intr-o calatorie imaginara prin Italia prin savurarea preparatelor atent pregatite de bucatarii nostri. Combinarea diferitelor arome trezeste imaginatia oricarei persoane. Pe langa meniul pregatit cu ingrediente atent alese din intreaga lume, din cele mai celebre locuri pentru savoarea carnii, pestilor si fructelor de mare, atmosfera creata in serile cu muzica live te transpune direct in Italia si transforma o simpla iesire la restaurant, intr-o superba calatorie printre cele mai interesante locuri ale acestei tari.

Pasiunea pentru bucataria italiana

Bucatarii nostri utilizeaza un ingredient secret ce ofera savoarea inconfundabila a preparatelor iesite din bucataria IT Cucina: pasiunea. De la alegerea carnii, legumelor si fructelor proaspete, procesul de preparare si pana la combinarea culorilor si aromelor in farfurie, totul este realizat cu dedicare de catre echipa noastra si dorinta de a oferi clientilor nostri o experienta culinara inedita.

ro_RORomanian