Soseaua Nordului 1, Bucuresti, Romania Luni-Duminica: 12:00 - 00:00 0728 618 413

DESPRE

Savoarea Italiei in Parcul Herastrau, evenimente tematice si decor luxos, totul intr-o experienta Dolce vita.

PovesteaNoastra

O experienta culinara exceptionala

Suntem o echipa pasionata de preparatele exclusive italiene.
Suntem creativi in bucatarie. Specialisti in fine-dining si mari creatori in meniuri à la carte rafinate. Daca esti in cautarea unui restaurant Bucuresti cu preparate din bucataria italiana, te aseptam la IT Cucina.

Trezim amintiri pentru a chema spiritul italian, prin echilibrarea gusturilor fine. Adaugam savoare magica serilor petrecute in oras. Trezim emotii speciale.

REZERVA O MASA


 

Despre IT Cucina

Desi, aparent cu origini in Franta, restaurantul nu este o inventie exclusiv frantuzeasca, asadar va invitam alaturi de noi pentru o experienta italiana. O vizita la IT Cucina iti poate readuce gustul autentic italian chiar in inima Bucurestiului, oferind o priveliste superba a lacului Herastrau.

Loc de intalnire, discutii si relaxare, “It Cucina” reprezinta o evolutie fireasca a restaurantului in mileniul al treilea. Viata calma si privelistea senzationala din Parcul Regelui Mihai I a inspirat un spatiu prietenos, deschis si unic, pregatit sa primeasca vizitatori din toate culturile.

It Cucina are o capacitate de 80 de persoane in interior si 150 de persoane pe terasele exterioare. Astfel, daca esti in cautarea unui restaurant Bucuresti pentru organizare evenimente, cu siguranta putem acoperi toate nevoile. Cu un design Italian veritabil, scrie istorie in viata cotidiana a fiecarui Bucurestean si turist care ii trece pragul. Materialele si culorile folosite sunt calde si prietenoase, lemnul masiv sub diverse esente si patine ocupandu-si cu nonsalanta locul principal in amenajare. Contrastul detaliilor face totul, iar acest lucru se simte inclusiv la servirea mesei.

Locatia reinvie odata cu venirea serii, cand in sufletul tuturor sunt aduse cele mai frumoase melodii de catre artistii casei.Ce poate fi mai plăcut decat sa servesti cina in cadrul unui spectacol cu muzica live?

Conceptul unic al bucatariei Italiene, completat de artişti de renume au facut din It Cucina una dintre cele mai bune locaţii ale oraşului. Doar curiozitatea va desparte de un loc cu usile mereu deschise, pe care il veti indragi la prima vedere!

FACILITATI:

– ORGANIZARI EVENIMENTE
– PETRECERI PRIVATE
– TERASA ACOPERITA SI EXTERIOARA
– PLATA CU CARD
– PARCARE
– WI-FI
– REZERVARI
– AER CONDITIONAT
– SCENA ARTISTI
– ECRAN LCD 110 110 INCH
– PIZZERIE IN HOUSE
– SUSHI IN HOUSE
– FRIGIDERE MATURARE

ro_RORomanian